Servicii Profesionale de Mentenanța AEM în România

Într-o lume digitală în continuă evoluție, mentenanța AEM (Adobe Experience Manager) devine o necesitate, nu un lux. Având experiență cu brand-uri de renume precum Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional și Maserati, oferim servicii de mentenanță AEM de top pentru a asigura funcționalitatea și eficiența platformelor tale.

De ce să Alegeți Serviciile Noastre de Mentenanță AEM

 1. Expertiză: Avem o echipă de experți care sunt familiarizați cu complexitatea și cerințele AEM.
 2. Branding: Am lucrat cu brand-uri de renume în industrie, oferindu-vă astfel încrederea că serviciile noastre sunt de înaltă calitate.
 3. Optimizare: Abordarea noastră asigură că site-ul tău va fi optimizat nu doar pentru performanță, dar și pentru SEO.

Editare AEM pentru Performanță și Eficiență

Editarea în AEM poate fi o sarcină complicată fără cunoștințele necesare. Echipa noastră are expertiza de a efectua editări rapide și eficiente, asigurând că platforma ta este întotdeauna la zi și funcționează la parametri optimi.

Adobe Experience Manager (AEM) este un sistem de gestionare a conținutului (CMS) dezvoltat de Adobe Systems. Acesta oferă o serie de instrumente care ajută organizațiile să creeze, administreze, și optimizeze experiențele digitale pe diferite canale, inclusiv web, mobil, email, și social media. Iată câteva aspecte cheie pe care ar trebui să le cunoașteți despre AEM:

Caracteristici Principale

 1. Gestionare Avansată a Conținutului: AEM permite utilizatorilor să creeze, editeze, și să administreze conținut printr-o interfață intuitivă.
 2. Suport Multi-canal: Oferă posibilitatea de a distribui conținutul pe diverse platforme și dispozitive.
 3. Scalabilitate: AEM poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor afacerilor de orice dimensiune, de la start-up-uri până la corporații mari.
 4. Localizare și Traducere: Suportă crearea și gestionarea de conținut în multiple limbi.
 5. Optimizare SEO: Include instrumente pentru a ajuta la optimizarea paginilor pentru motoarele de căutare.
 6. Securitate: Oferă multiple straturi de securitate, inclusiv control al accesului și criptare.

Arhitectură

AEM rulează pe platforma Java și utilizează tehnologii precum OSGi pentru modularitate și extensibilitate. Aceasta oferă o flexibilitate considerabilă în dezvoltarea de noi funcționalități.

Versiuni

Există două versiuni principale de AEM:

 1. AEM as a Cloud Service: O versiune completă nativă în cloud.
 2. AEM Sites și AEM Assets: Versiuni on-premise sau bazate pe cloud, oferind funcționalități pentru gestionarea site-urilor web și a resurselor digitale.

Integarea cu Alte Produse Adobe

Unul dintre cele mai mari avantaje ale AEM este capacitatea de a se integra cu ușurință cu alte produse Adobe, cum ar fi Adobe Analytics și Adobe Target, oferind astfel o soluție completă pentru marketing.

Best Practices

 • Planificarea arhitecturii conținutului înainte de implementare.
 • Utilizarea funcționalităților de versionare și backup.
 • Formarea echipei în utilizarea și administrarea AEM.

Cost

Costurile pentru AEM pot varia în funcție de nevoile specifice ale afacerii, inclusiv numărul de instanțe necesare și nivelul de suport tehnic dorit.

Înțelegerea completă a AEM necesită o instruire tehnică detaliată și posibil consultanță de specialitate, dar acestea sunt aspectele de bază care ar trebui să vă ofere o înțelegere bună a ce este AEM și ce poate face.