Realizare Website Pensiune la Prețuri Accesibile: Doar 100 Ron/lună!

Transformă-ți pensiunea într-o destinație de top cu ajutorul unui website profesionist! La numai 100 Ron pe lună, oferim soluții complete pentru ca afacerea ta să iasă în evidență online. Design atractiv, funcționalități utile și asistență tehnică non-stop. Contactează-ne azi pentru a începe!  

Creare Site pentru Pensiune Turistica

Cu un pachet de numai 100 Ron pe lună, îți oferim toate instrumentele necesare pentru a-ți prezenta pensiunea într-un mod profesionist și atrăgător. Nu e nevoie de cunoștințe tehnice! Noi ne ocupăm de toate detaliile, de la design la lansare. 

Ce Includem:

  • Design adaptiv care se vede excelent pe toate dispozitivele
  • Galerie foto/video pentru a-ți etala facilitățile și camerele
  • Formulare de contact și rezervare pentru o interacțiune ușoară cu oaspeții

Servicii Complete pentru Website-ul Pensiunii Tale: Design, Optimizare și Mentenanță

Un website nu este doar o “carte de vizită” digitală. Este o unealtă puternică de marketing care poate atrage mai mulți clienți și poate crește veniturile. În cadrul pachetului nostru, oferim nu doar crearea site-ului, ci și optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și mentenanță continuă. 

Optimizare SEO:

  • Includem cuvinte cheie relevante pentru a îmbunătăți clasarea site-ului tău în rezultatele de căutare.

Mentenanță și Suport:

  • Echipa noastră este disponibilă non-stop pentru a rezolva orice problemă și pentru a implementa actualizări rapide.

Vrei să Vezi Ce Am Realizat Până Acum? Vizitează Pagina Noastră de Portofoliu!

Ne mândrim cu proiectele noastre anterioare și suntem convinși că ele sunt cea mai bună carte de vizită pentru serviciile noastre. Dacă îți dorești să vezi exemple de site-uri de pensiuni pe care le-am dezvoltat, te invităm să accesezi pagina noastră de portofoliu. Acolo vei găsi o varietate de stiluri și funcționalități pe care le-am implementat pentru clienții noștri. De la design-uri simple și elegante, până la soluții complexe cu sisteme de rezervare online, portofoliul nostru demonstrează competența și diversitatea noastră în domeniul web design-ului pentru pensiuni.


Contacteaza-neÎntrebări și răspunsuri

Pentru suma de 100 lei pe lună, îți oferim un site de prezentare complet pentru pensiunea ta, bazat pe textele și imaginile furnizate de tine. Pachetul include achiziționarea domeniului și găzduirea acestuia pe servere din România.

Pachetul se poate plăti atât lunar, cât și anual. Dacă optezi pentru plata anuală, beneficiezi de o reducere echivalentă cu două luni, adică vei plăti 1000 de lei pentru 12 luni.

După un an, ești liber să alegi dacă dorești să continui cu serviciile noastre sau nu. Dacă alegi să nu continui, nu vei mai avea nicio obligație de plată.

Contractul este semnat pe o durată de minim un an, perioadă în care Woocom se angajează să asigure buna funcționare și actualizarea site-ului tău.

Timpul estimat pentru realizarea site-ului este de 14 zile, calculat din momentul în care prima rată a ajuns în contul nostru.

Cu o investiție de doar 100 lei pe lună, pensiunea ta va putea fi vizualizată de milioane de oameni din întreaga lume. Este un mod eficient și economic de a-ți mări vizibilitatea și numărul de clienți.